Home+ REF+ Radiology in India+ Radiology World Over+ Radiology Links
REF

REF Events

 
REF Events: Cardiothoracic Workshops - 8th September to 9th September 2018

 Instructions

1.       This course is for Radiologists will be on 8-9 September, 2018 at Plateau Hall,  Peninsula Corporate Club, Lower Parel,  Mumbai

2.  Only 30 registrations will be accepted on first-come, first-serve basis.

3.  There will be lunch served with coffee breaks on both days.

 Registration fees

Rs.4500 for first 10 entries
Rs.5500 thereafter

Payment Mode: Registration can be done online by Credit/Debit card or by Cash or Demand Draft or NEFT

Online Registration ( by Credit/Debit card)

Please send the printed form along with Cash/DD/NEFT details to the following address: 

Radiology Education Foundation, 
"F", 1st Flr, Bhaveshwar Vihar, 
383 Sardar V P Rd, 
Mumbai 400 004. 
Tel 022-66173333

NEFT Details

1. City : Mumbai
2. Bank : Bank of India
3. Branch : Prarthana Samaj
4. Swift code: BKIDINBBPRS
5. A/c Type & No.: SAVINGS' A/C,- No.003910100017480
6. Full Name of beneficiary : Radiology Education Foundation
7. The IFSC Code - BKID0000039.
8. MICR Code no:- 400013048

Program Details

Program - Cardiothoracic Workshop

DAY- 1: Saturday, September 8, 2018

Topic

Speaker

Start Time

End Time

Duration

Lung Nodules

Bhavin Jankharia

9.30AM

12.00PM

2.5 hrs

BREAK

  

12.00PM

12.15PM

15M

Biopsies

Bhavin Jankharia

12.15PM

1.45PM

1.5hrs

LUNCH

  

1.45PM

2.30PM

45M

Diffuse Lung Diseases

Bhavin Jankharia/Parang Sanghavi

2.30PM

3.00PM

1.5hrs

BREAK

  

3.00PM

3.15PM

15M

Diffuse Lung Diseases - contd

Bhavin Jankharia/Parang Sanghavi

3.15PM

4.45PM

1.5hrs

 

DAY 2: Sunday, Sept 9, 2018

Calcium Score

Bhavin Jankharia, Vaishali Nimbkar, Priti Shinde

9.00PM

10.30PM

1.5hrs

BREAK

  

10.30PM

10.45PM

15M

CT Angio

Priya Chudgar, Parul Garde, Hemant Telkar

10.45PM

1.15PM

2.5hrs

LUNCH

  

1.15PM

2.00PM

45M

Cardiac MRI-Vaibility

Bhavin Jankharia

2.00PM

3.30PM

1.5hrs

BREAK

 

3.30PM

3.45PM

15M

Cardiac MRI- Cardiomyopathies

Preeti Neve

3.45PM

5.15PM

1.5hrs


Faculty Speakers
Bhavin Jankharia - BJ
Preeti Shinde - PS
Vaishali Nimbkar - VN
Parang Sanghavi - PS
Parul Garde - PG
Priya Chudgar - PC
Hemant Telkar - HT
Preeti Neve - PN
Shilpa Sankhe - SS

List of Registrants

 

 

 

 

 

+ About REF

+ REF Activities
- REF Events
- REF Publications

+ REF Scholars

+ REF Quiz

+ REF Interactive

+ Contact REF